Wira Yang Kemalangan…

Jumaat, 16 Oktober lepas, on the way ke sekolah, kereta saya yang dipandu suami kemalangan. Kebetulan, hari itu ada perhimpunan rasmi sekolah, saya minta suami hantar anak-anak (Alyaa dan Atiyyah) ke PASTI. Alhamdulillah semua mereka selamat. Kereta tu saya tak kisah dah… Rosak, boleh dibaiki. Tapi nyawa, bukan ada ganti… alhamdulillah!

Suami terlanggar belakang kereta orang, masa berhenti lampu merah. Dia tertekan pedal minyak, agak terkeliru sebab bergilir bawak kereta auto dan manual. Dah nak kena…Then, kami ke balai buat report untuk claim insuran. Kepada encik yang dilanggar, terima kasih segala kerjasama dan mohon berbanyak maaf atas apa yang berlaku.

Selasa lepas dah pergi tengok kereta tu kat bengkel. Dah siap cuma nak tunggu duit dari syarikat insuran. Harap lepas ni, dijauhkam dari sebarang kecelakaan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

my typing speed

share this blog

Bookmark and Share

Bilangan Pengunjung

  • 38,605 orang

Kalendar 2010

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
%d bloggers like this: