Memang Hebat..!

Assalamualaikum semua.Minggu ni adalah minggu Peperiksaan Akhir Tahun. Yang dah habis exam, cikgu-cikgu dah mula sibuk menanda skrip jawapan murid. Tapi, kali ini, proses memberi markah memang jauh berbeza. Pada saya, menjadi semakin menarik dan membuatkan timbulnya keterujaan yang luar biasa.

Rakan sepasukan kami, Cikgu Mohamad Khairi Mat Said, seorang Guru Cemerlang KHB dan Jurulatih Eksekutif Kebangsaan, telah berjaya dengan gemilangnya, membina satu program analisis item bagi memudahkan guru mendapatkan maklumat terperinci tentang pencapaian sebenar murid. Memang dah banyak program sebegini dibangunkan tetapi pada saya yang ini sedikit berbeza…sebab ia MESRA PENGGUNA. Yang jadi tak mesra tu, sebab guru-guru belum terdedah secukupnya dengan literasi komputer dan masih ramai yang belum update perisian terkini.

Tapi takpe..saya sedaya upaya membantu rakan-rakan yang berusaha memajukan diri. Saya sendiri pun masih belajar dan perlu lebih banyak belajar.

Terima Kasih banyak buat cikgu Khairi dan isteri, teacher Norayun. Semoga usaha anda menjadi pahala berterusan ke arah kecemerlangan SMKASAS pada masa hadapan.

All the best!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

my typing speed

share this blog

Bookmark and Share

Bilangan Pengunjung

  • 39,278 orang

Kalendar 2010

November 2009
M T W T F S S
« Oct   Dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
%d bloggers like this: